Cabinetul AI RX DENTAL de radiologie dentara si servicii de asistenta stomatologica de endodontie. AI RX DENTAL doreste sa ofere pacientilor o experienta unica. Dorim sa asiguram cele mai bune servicii, intr-o ambianta agreabila si confortabila, prin tehnologii de ultima generatie, precum si prin experienta si priceperea medicului stomatolog cu specializare in radiodiagnostic dentar si tratamente endododontice si nu in ultimul rand a personalului auxiliar profesionist.

Activitatea care va genera bani si profit este aferenta codului CAEN  8690 Alte servicii referitoare la sanatatea umana.

Prin utilizarea tehnologiei digitale de ultima ora in domeniu radiologiei venim atat in sprijinul pacientului, prin reducerea dozei de radiatii cat si in sprijinul protectiei mediului prin excluderea totala a substantelor toxice care erau necesare in vechea tehnologie (developare). Prezenta acestui serviciu de radiodiagnostic dentar (digital) vine in completarea tratamentelor endodontice realizate la microscop detar.

De asemenea se va obtine o dezvoltare durabila a societatii datorita faptului ca prin realizarea prezentei investitii va creste calitatea serviciilor furnizate de societate si va creste gradul de satisfactie al clientilor societatii pe termen lung.

Despre noi